Kezdőlap >> Önkormányzat >> Fejlesztéseink 2007-2013 >> ÚJ SZÉCHENYI TERV >>  Villamosenergia termelés napelemes rendszerrel a mikepércsi általános iskolában

Villamosenergia termelés napelemes rendszerrel a mikepércsi általános iskolábanProjekt címe: „Villamosenergia termelés napelemes rendszerrel a mikepércsi általános iskolában”

Projekt kódja: KEOP-4.2.0/A/11-2011-0176. Támogatás forrása: A program az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Programja keretében az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.  

Kedvezményezett: Debrecen-Mikepércs Többcélú Kistérségi Társulás

Közreműködő szervezet:

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség képviseletében
Energia Központ Nonprofit Kft.

1134 Budapest, Váci út 45. szám

www.nfu.hu

www.energiakozpont.hu

Program leírása: Mikepércs településén újabb beruházás valósul meg, a Debrecen-Mikepércs Többcélú Kistérségi Társulás által elnyert támogatásból. A Társulás fenntartásában működő Mikepércs, Nagyváradi u. 1. szám alatti székhelyű általános iskola épületének tetőszerkezetére 76,8 m2 hasznos felületű napelem kerül felhelyezésre, ami éves szinten több, mint 13 000 kwh villamosenergiát állít elő, mellyel fedezi az épület teljes áram igényének 90%-át. A napelemek által termelt és fel nem használt energia az E-ON hálózatba kerül visszatáplálásra. Az energiatakarékossági célú beruházás így hozzájárul Mikepércs intézményeinek hosszú távú gazdaságos működéséhez, a környezettudatos szemlélet megerősödéséhez.

Kivitelező: Ed-Lux Kft. (4181 Nádudvar, Móricz Zsigmond utca 10. szám)

A pályázat teljes összege: 17 411 000 Ft, melyből 85 %-ot az Európai Unió finanszíroz 
Projekt kezdésének időpontja: 2011. augusztus 1. 
Projekt várható befejezése: 2011. szeptember 30. 
Letölthető dokumentum:   Vállalkozási szerződés
Vállalkozási szerződés módosítása
Közlemény

Megosztás közösségi oldalakon
MAGYAR FALU PROGRAM
Belépés/Regisztráció Belépés/Regisztráció
Kiadványaink Kiadványaink
Időjárás Időjárás
Online Pércsi TV Online Pércsi TV
Virtuális séta Virtuális séta
Virtuális séta