Kezdőlap >> Önkormányzat >> Fejlesztéseink 2007-2013 >> ÚJ SZÉCHENYI TERV >>  Új egészségközpont építése Mikepércsen

Új egészségközpont építése Mikepércsen
Projekt címe: Új egészségközpont építése Mikepércsen 

Projekt kódja: ÉAOP-4.1.2/A-09-2010-0002. 

Támogatás forrása: A program az Új Magyarország Fejlesztési Terv Észak-Alföldi Operatív Programja keretében az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Kedvezményezett: Mikepércs Község Önkormányzata

Közreműködő szervezet: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség képviseletében VÁTI Magyar Regionális Fejlesztési és Urbanisztikai Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság 
1016 Budapest, Gellérthegy utca 30-32. szám

Program leírása: Mikepércs településén hosszú ideje égető szükség volt egy korszerű, komplex, jól felszerelt orvosi rendelőre, mely alkalmas a településen található mindkét területi ellátási körzet kiszolgálására. Mikepércs Község Önkormányzata pályázatot nyújtott be az egészségügyi szolgáltatások fejlesztése tárgyában kiírt ÉAOP-2009-4.1.2/A. számú pályázati kiírásra, „Új egészségközpont építése Mikepércsen” címmel, mely támogatásban részesült. Az Önkormányzat a fejlesztés keretében egy olyan helyi egészségközpont kialakítását tűzte ki célul, melyben a lakosság számára könnyen hozzáférhető formában, integráltan valósulnak meg a különböző egészségügyi szolgáltatások. A település frekventált, központi helyén megépülő egészségközpontban kap helyet a védőnői szolgálat és a házi segítségnyújtó szolgálat is, illetőleg gyógyászati segédeszköz bolt, otthoni szakápoló szolgálat, partnerkapcsolati és egészségfejlesztési központ, diszpécser- valamint ügyfélszolgálat létesül. Az egészségközpont kiemelt fontosságú településünk számára, hiszen így valósítható meg egy lakosság-közeli, integrált egészségügyi ellátórendszer. 

Kivitelező: DÉSZ-KER Debreceni Építő, Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt.
4030. Debrecen, Monostorpályi utca 7. szám 

A pályázat teljes összege: 88 799 545 Ft, melyből 90%-ot az Európai Unió finanszíroz Projekt kezdésének időpontja: 2011. augusztus 3.  

Projekt várható befejezése:
2011. december 31.Letölthető dokumentum: Építési szerződés
Építési szerződés módosítása  
Az építkezés képei megtekinthetők ide kattintva, vagy a 2012. februári képgalériában.Megosztás közösségi oldalakon
MAGYAR FALU PROGRAM
Belépés/Regisztráció Belépés/Regisztráció
Kiadványaink Kiadványaink
Időjárás Időjárás
Online Pércsi TV Online Pércsi TV
Virtuális séta Virtuális séta
Virtuális séta