<< Vissza a hírekhez


Kezdőlap >> Hírek >> Tájékoztatás gyermekétkeztetés igénybevételéről

Tájékoztatás gyermekétkeztetés igénybevételéről

2020-03-28 16:57:12

Tájékoztatás gyermekétkeztetés igénybevételéről

 

Tájékoztatjuk a tisztelt mikepércsi szülőket, hogy a veszélyhelyzetre való tekintettel elrendelt intézménybezárások idejére az Önkormányzat folyamatosan biztosítja a mikepércsi gyermekek étkeztetését.

 

Felhívjuk azon  szülők  figyelmét, akiknek a gyermeke 2020. március hónap folyamán  étkezésben részesült, és azt áprilisban is igénybe kívánja venni,  hogy  az alábbi linkeken található  igénylőlapok kitöltésével és az etkeztetes@mikepercs.hu e-mail címre történő eljuttatásával  jelezzék 2020. március 31 napjáig,  hogy  2020. április 1.  napjától igényt tartanak-e gyermekeik részre az étkeztetésre az eddig megszokott módon.


A gyermekétkezést azok a mikepércsi gyermekek is igénybe vehetik, akik korábban nem a Mikepércsi Étkező-Konyháról vették igénybe azt igénybe (mert például Debrecenbe jártak bölcsődébe, óvodába, általános-, vagy középiskolába), de az intézménybezárások miatt itthon vannak. 2020. április 1-től ők is igényelhetik a gyermekétkezés kiszállítással történő biztosítását. (Eddig vendégétkezőként tudtuk részükre ezt biztosítani.)
Amennyiben a gyermekekkel azonos címen együttélő családtag vendégétkezést is igényelt, abban az esetben, az ő részére is kiszállításra kerül az étel. (A vendégétkezés díja 724,-Ft/nap, melyet  napi 140,-Ft dobozdíj növel még.)

Az étkeztetés biztosítása kiszállítással történik, egyszer használatos műanyag edényekben.

Az étkezésre vonatkozó igényt legkésőbb az étkezés igénybevételének napja előtti munkanapon 10.00 óráig kell jelezni.

 

 

Térítési díj

 

A térítési díj számításának módja, valamint az igénybe vehető kedvezmény megegyezik a nevelési, tanítási időszakban alkalmazottal.
A térítési díj  összegéről szóló számlát a szülő az általa  megadott e-mail címre kapja meg a tárgyhót követő hó 10. napjáig.
A térítési díjat a tárgyhót követő hó 15. napjáig kizárólag átutalással lehet megfizetni Mikepércs Önkormányzat Étkező-Konyha 60600046-00441191 számú bankszámlájára.  

 

Linkek:

 

1. Bölcsődébe járó gyermek étkezésének igénylése

 

2. Óvodába járó gyermek étkezésének igénylése

 

3. Általános iskolába járó gyermek étkezésének igénylése

 

4. Középfokú oktatási intézménybe járó gyermek étkezésének igénylése

 

5. Gyermekétkezést igénybe vevő családban vendégétkezést is igénylő személy étkezésének igénylőlapja

 

Az étkeztetés igényléséhez szükséges formanyomtatványt kitöltve, lehetőség szerint aláírva (a kinyomtatott formanyomtatványt kitöltés után lefotózva) etkeztetes@mikepercs.hu e-mail címre kell eljuttatni.


Az étkeztetés lemondását szintén ezen az e-mail címen kell jelezni.

Az étkeztetéssel kapcsolatos egyéb tudnivalókról tájékozódjon a honlapunkon. Telefonon a 06-52/398-111 vagy 06-52/398-101 vezetékes telefonszámokon vagy a 06-30/726-1801 mobil telefonszámon Nyulásziné Szombati Zsuzsanna ügyintézőnél, valamint a megadott e-mail címen.








Megosztás közösségi oldalakon

Mesterecset pályázat

A pályázat elkészítésében segítséget kérhet az MTT Kft-től: 20/9919391

Eseményeink
MAGYAR FALU PROGRAM

Babakötvény

Belépés/Regisztráció




Kiadványaink
Időjárás
Online Pércsi TV
Virtuális séta
Virtuális séta