<< Vissza a hírekhez


Kezdőlap >> Hírek >> Polgármesteri közlemény-rendkívüli értekezlet

Polgármesteri közlemény-rendkívüli értekezlet

2021-03-08 18:40:17

Polgármesteri közlemény-rendkívüli értekezlet

Polgármesteri Közlemény


A 2021. március 8-án hatályba lépő, szigorított járványügyi szabályokra tekintettel ma délután rendkívüli értekezletet tartottam a jegyző és az intézményvezetők részvételével, amelyen az életbe lépő új szabályokról, valamint az intézményeket érintő ügyeleti és étkeztetési rendről egyeztettünk.


A jogszabályból fakadó kötelezettségeknek eleget téve döntöttem a bölcsőde rendes nyitva tartás szerinti működéséről, valamint arról, hogy az óvodában a rendkívüli szünet bevezetése mellett ügyeleti formában megszervezzük a gyermekek napközbeni felügyeletét.  Az általános iskola az óvodához hasonlóan szintén ügyeleti rendben biztosítja a gyermekfelügyeletet.


A gyermekek felügyeletét írásban lehet kérelmezni, mely online formában is benyújtható az intézményvezetőkhöz. Felhívjuk a szülők figyelmét, hogy csak a legszükségesebb esetben – különösen munkavégzés, védekezésben való részvétel – vegyék igénybe ezt a lehetőséget. A felügyeletben részt vevő gyermekek napközbeni étkeztetése a korábbi rendnek megfelelően történik.


Döntés született arról, hogy az Önkormányzat napi egyszeri melegétel igénylésének a lehetőségét biztosítja minden gyermek számára, melyet saját ételhordó edényben 11-13 óra között az Étkező-Konyhában lehet átvenni. Az igények az alábbi elérhetőségeken jelezhetőek az élelmezésvezetőnél: et-trend@freemail.hu; 52/610-607.


A járványügyi szabályok betartásával mindenki hozzá tud járulni a megbetegedések számának csökkentéséhez, így a járvány megállításához. Ennek érdekében feltétlenül fontos a maszkviselési szabályok betartása. Az új rendelkezések értelmében a maszkot Mikepércsen szabadtéren, valamennyi közterületen, a parkokban is kötelező viselni.


Mindenkinek kitartást kívánok! Vigyázzunk Egymásra!

 

Tímár Zoltán
polgármester

 








Megosztás közösségi oldalakon

Mesterecset pályázat

A pályázat elkészítésében segítséget kérhet az MTT Kft-től: 20/9919391

Eseményeink
MAGYAR FALU PROGRAM

Babakötvény

Belépés/Regisztráció




Kiadványaink
Időjárás
Online Pércsi TV
Virtuális séta
Virtuális séta