<< Vissza a hírekhez


Kezdőlap >> Hírek >> Önkormányzati tisztítószer csomag kiosztása

Önkormányzati tisztítószer csomag kiosztása

2020-04-03 15:36:25

Önkormányzati tisztítószer csomag kiosztása

 

Kedves Mikepércsi Polgárok!

 

A járvány elleni védekezés részeként polgármesterként arról döntöttem, hogy az Önkormányzat tisztítószer csomagot állít össze, amelyet szombaton reggel 8.00 órától juttatunk el minden mikepércsi háztartásba. A csomag részei a helyi önkéntes varrónők és a saját dolgozóink által elkészített maszkok, amelyeket vásárolt maszkokkal egészítettünk ki. A védekezéshez jól használható a hypó, a szappan, a papírtörlő, valamint a gumikesztyű, amely szintén a csomag részét képezi.


Jelenleg háztartásonként egy maszk áll rendelkezésre, de lehetőségeink szerint a későbbiekben növelni fogjuk az eljuttatott mennyiséget. A csomagok összeállításában a bölcsőde és az óvoda dolgozói vettek részt és a kiszállítást közösen végezzük az önkormányzati képviselőkkel és a dolgozókkal. Kérjük, figyeljék az érkezésüket. A fertőzés elkerülése érdekében aláírni senkinek nem kell az átvételt, a csomagot megpróbáljuk kontaktmentesen eljuttani a családokhoz.

 

Köszönjük, ha megosztja a hírt azokkal a családtagjaival, ismerőseivel, akiknek nincs lehetőségük arra, hogy online értesüljenek döntéseinkről, híreinkről.

 

Tisztelettel:
Tímár Zoltán
polgármester

 

Továbi fényképek megtekinthetőek a galériában.

 








Megosztás közösségi oldalakon

Mesterecset pályázat

A pályázat elkészítésében segítséget kérhet az MTT Kft-től: 20/9919391

Eseményeink
MAGYAR FALU PROGRAM

Babakötvény

Belépés/Regisztráció




Kiadványaink
Időjárás
Online Pércsi TV
Virtuális séta
Virtuális séta