<< Vissza a hírekhez


Kezdőlap >> Hírek >> Maszkok készülnek a településen élők számára

Maszkok készülnek a településen élők számára

2020-03-27 14:27:47

Maszkok készülnek a településen élők számára

Civil kezdeményezés is segíti az Önkormányzat erőfeszítéseit annak érdekében, hogy maszkok készüljenek a koronavírus elleni védekezés részeként.  Gellértné Kiss Katalin és Dandé Anna  azzal keresték meg az Önkormányzatot, hogy önkéntes munkával maszkokat készítenének. Polgármester úr örömmel fogadta a felajánlást, amit  az Önkormányzat 158 méter anyag, cérna és gumi vásárlásával támogat. A kezdeményezés sikere érdekében további felajánlás is érkezett Dandé Istvántól, aki varrógépet és varrógép javítási munkákat ajánlott fel és Nagyházi Sándortól, aki szintén varrógépeket ajánlott fel. A civil kezdeményezés mellett az Önkormányzat dolgozói is készítenek maszkokat az itt élők számára, kiegészítve azt a megrendelt mennyiséget, amely hamarosan megérkezik a településre.
A kezdeményezésről tudomást szerezve további mikepércsi hölgyek jelentkeztek, akik a saját gépeikkel vesznek részt a varrásban: Szabóné Pallás Ildikó, Kiss Sándorné Piroska néni, Csengeri Lajosné, Szecsődiné Lovász Márta, Szőlősi Mária és Jankó Tünde. Az anyagot az Ő esetükben is az Önkormányzat biztosítja. Várjuk a további felajánlásokat, segítő kezeket, hogy pár hét múlva szét tudjuk osztani a családoknak a mosható maszkokat Mikepércsen. Minden felajánlónak hálásan köszönjük a segítséget, a közösségért végzett munkát!
Továbbá köszönjük a már elkészült és felajánlott maszkokat, amelyeket a konyhai dolgozóink számára készített Gellértné Kiss Katalin és Dandé Anna, valamint Gellértné Péterszegi Éva felajánlását a házi gondozóink és önkormányzatunk dolgozóinak számára.

Aki tud, még segíthet! A felajánlásokat, varrásra jelentkezőket az alábbi elérhetőségeken várjuk:
30/729-8663
polgarmester@mikepercs.com

Segítsünk egymásnak! Köszönjük!








Megosztás közösségi oldalakon

Mesterecset pályázat

A pályázat elkészítésében segítséget kérhet az MTT Kft-től: 20/9919391

Eseményeink
MAGYAR FALU PROGRAM

Babakötvény

Belépés/Regisztráció




Kiadványaink
Időjárás
Online Pércsi TV
Virtuális séta
Virtuális séta