<< Vissza a hírekhez


Kezdőlap >> Hírek >> LOMTALANÍTÁS - 2022. március 8-9.

LOMTALANÍTÁS - 2022. március 8-9.

2022-02-25 08:03:34

LOMTALANÍTÁS - 2022. március 8-9.

 

A Debreceni Hulladék Közszolgáltató Nonprofit Kft. lomtalanítást tart településünkön március 7-én, 7.00-tól (azokban az utcákban, ahol hétfőn szállítják el a kommunális hulladékot) és március 8-án, 7.00-tól (azokban az utcákban, ahol kedden szállítják el a kommunális hulladékot).

 

A hulladékok kihelyezésének időpontja: a lomtalanítási napon, legkésőbb reggel 6.00-ig, de inkább előző este.

 

Kihelyezhető hulladékok: az ingatlannál keletkező olyan szilárd hulladékok, amelyek nem helyezhetőek el a tároló edényzetben, a rendszeres hulladékszállítás alkalmával nem szállíthatók el (pl. bútor, elektronikai készülékek, nagyobb kartondobozok, rongy bezsákolva).

 

NEM tartozik a lomtalanítás alkalmával kihelyezhető hulladékok körébe: a kommunális hulladék, építési törmelék, zöldhulladék, gépjármű gumi, akkumulátorok, veszélyes hulladéknak minősülő anyagok, vegyszerek és minden olyan hulladék, amely a begyűjtés során veszélyezteti a begyűjtést végzők testi épségét, egészségét.

 

A keletkezett hulladékokat az ingatlanuk előtt, a gyűjtési útvonal mellé helyezzék ki, úgy, hogy az a begyűjtő gépjárművel megközelíthető legyen, és gyalogos- és gépjárműforgalmat ne akadályozza. Az apróbb kisméretű hulladékot bekötözött zsákokban kell kihelyezni.

 

Köszönjük az együttműködést!   

 








Megosztás közösségi oldalakon

Mesterecset pályázat

A pályázat elkészítésében segítséget kérhet az MTT Kft-től: 20/9919391

Eseményeink
MAGYAR FALU PROGRAM

Babakötvény

Belépés/Regisztráció




Kiadványaink
Időjárás
Online Pércsi TV
Virtuális séta
Virtuális séta