<< Vissza a hírekhez


Kezdőlap >> Hírek >> LOMTALANÍTÁS- 2021. március 8-9.

LOMTALANÍTÁS- 2021. március 8-9.

2021-02-25 07:05:46

LOMTALANÍTÁS- 2021. március 8-9.

 

A Debreceni Hulladék Közszolgáltató Nonprofit Kft. lomtalanítást tart Mikepércsen március 8-án, hétfőn 7 órától és március 9-én kedden szintén reggel 7 órától. A hulladékok kihelyezésének időpontja: a lomtalanítási napon, legkésőbb reggel 7.00-ig, de inkább előző este.

Kihelyezhető hulladékok: az ingatlannál keletkező olyan szilárd hulladékok, amelyek nem helyezhetőek el a tároló edényzetben, a rendszeres hulladékszállítás alkalmával nem szállíthatók el (pl. bútor, elektronikai készülékek, nagyobb kartondobozok, rongy bezsákolva).

NEM tartozik a lomtalanítás alkalmával kihelyezhető hulladékok körébe:

A kommunális hulladék, építési törmelék, zöldhulladék, gépjármű gumi, akkumulátorok, veszélyes hulladéknak minősülő anyagok, vegyszerek és minden olyan hulladék, amely a begyűjtés során veszélyezteti a begyűjtést végzők testi épségét, egészségét.

A Debreceni Hulladék Közszolgáltató Nonprofit Kft kéri a mikepércsi polgárokat, hogy a keletkezett hulladékokat az ingatlanuk előtt, a gyűjtési útvonal mellé helyezzék ki, úgy, hogy az a begyűjtő gépjárművel megközelíthető legyen, és gyalogos- és gépjárműforgalmat ne akadályozza. Továbbá az apróbb kisméretű hulladékot bekötözött zsákokban szíveskedjenek kihelyezni.

 








Megosztás közösségi oldalakon

Mesterecset pályázat

A pályázat elkészítésében segítséget kérhet az MTT Kft-től: 20/9919391

Eseményeink
MAGYAR FALU PROGRAM

Babakötvény

Belépés/Regisztráció




Kiadványaink
Időjárás
Online Pércsi TV
Virtuális séta
Virtuális séta