Aktuális Híreink

Megújult a www.mikepercs.hu
2017 10.18

Megújult a www.mikepercs.hu

Tisztelt Látogatók, kedves Mikepércsiek!Több mint 10 éve működtet Önkormányzatunk saját honlapot, ahol településünk történelméről, kultúrájáról, értékeiről, programjairól olvashatnak az érdeklődők. A Tisztelt Látogatók számára egy kattintással elérhetőek a rendeleteink, határozataink, hasznos információkról szerezhetnek tudomást, vagy megtekinthetik az eseményeinken készült fotókat, letölthetnek zenéket, videókat is. Nagy örömünkre szolgál, hogy új stíluselemekkel és modern megoldásokkal lett látványosabb honlapunk, megtartva a könnyen kezelhető és átlátható rendszert. A megújult

1956 - EGY NÉP KIÁLTOTT
2017 10.12

1956 - EGY NÉP KIÁLTOTT

2017. október 23. 9.00 óra - Ünnepi megemlékezés a Wass Albert Kultúrházban és koszorúzás a templomkertben. Ünnepi beszédet mond: dr. Vitányi István országgyűlési képviselőKözreműködnek:Gábor Anita, Veselényi Orsolya, Balázs Csongor a Békéscsabai Jókai Színház színművészei, valamint a Mikepércsi Hunyadi János Általános Iskola és AMI 8.a és 8.b osztálya (felkészítő tanár: Kovács Bíró Annamária, Rozsondai Tibor)

Bursa Hungarica
2017 10.10

Bursa Hungarica


Községünk ebben az évben is csatlakozott a programhoz. A pályázati kiírás megtekinthető a Polgármesteri hivatal hirdetőtábláján és Mikepércs Község honlapján. A határidő: 2017.november 07.
A pályázati kiírás az alábbi linkről tölthető le:

http://old.mikepercs.hu/letoltes/bursakiiras.pdf

Település Arculati és Építészeti Fórum
2017 09.20

Település Arculati és Építészeti Fórum

Az új Nemzeti Építészpolitika különös figyelmet szentel a települések környezetének és megjelenésének szépségét kialakító- az építészeti minőségen alapuló - korszerűsített épitésügy kilakítására.

Toboroz a honvédség
2017 09.10

Toboroz a honvédség

Több mint kétszáz fő jelentkezett eddig Hajdú-Bihar megyéből területvédelmi tartalékos katonának. A Magyar Honvédség új, területi alapon szervezett tartalékos rendszerébe járásunkból is várják az érdeklődőket.Napjainkban egyre több helyen lehet találkozni azzal a megállapítással, hogy a katonai pálya egyre népszerűbb a munkát keresők körében. Az elmúlt időszakban megemelt illetmény és a fejlődő jövedelemrendszer, illetve a stabil és biztos munkahely lehetősége sokaknak vonzóvá teszi az egyenruhás szolgálatot. Azt talán kevesebben tudják, hogy a honvédségben lehetőség van olyan szolgálatot is v

Mikepércsi Nyár 2017
2017 07.05

Mikepércsi Nyár 2017


A fesztivál helyszínének idén is a főtér ad otthont. A három napos rendezvény sorozatunk első állomása a falunap. A fellépők között megtalálható lesz az Irigy Hónaljmirigy és Gáspár Laci is.

Pályázatok


pafi.hu - PÁLYÁZATFIGYELŐ

A pályázat elkészítésében segítséget kérhet az MTT Kft-től: 20/9919391

Belépés/Regisztráció Belépés/Regisztráció
Kiadványaink Kiadványaink
Időjárás Időjárás
Online Pércsi TV Online Pércsi TV
Virtuális séta Virtuális séta
Virtuális séta