Aktuális Híreink

Lezajlott a IV. Mikepércsi
2018 03.12

Lezajlott a IV. Mikepércsi "Béres András" szólótáncverseny

Negyedik alkalommal került megrendezésre a "Béres András" szólótáncverseny településünkön a Főnix Néptáncegyüttes és az Önkormányzat szervezésében. A rendezvény sikerességét mutatja, hogy már 7 településről érkeztek hozzánk táncosok és ebből egy település fellépői a határon túlról, Nagyváradról érkeztek hozzánk. Összesen 42 produkciót adtak elő a gyerekek az alábbi kategóriákban: vegyes páros, lány páros és szóló. Gratulálunk a versenyeredményekhez és további sok sikert kívánunk nekik.További fényképek megtekinthetőek a galériában.

Kedves Mikepércsi Polgárok!
2018 03.09

Kedves Mikepércsi Polgárok!

Kedves Mikepércsi Polgárok!Tájékoztatom Önöket, hogy a Polgármesteri Hivatal 2018. március 10-én (szombaton) zárva tart. Megértésüket köszönjük!

Hunyadi-bál
2018 03.08

Hunyadi-bál

Idén is megrendezésre került a már hagyománnyá vált Hunyadi-bál a Mikepércsi Hunyadi János Általános Iskola és AMI szervezésében. A bál fővédnöke Dr. Vitányi István országgyűlési képviselő és a bál védnöke Kapornai Judit tankerületi igazgató volt. Az iskola diákjainak és tanárainak fellépése színesítette az estét. A finom vacsora után pedig a bál vette kezdetét. Közben kisorsolásra kerültek a tombolanyeremények. Köszönjük a hangulatos rendezvényt a szervezőknek!További fényképek megtekinthetőek a galériában.

Egyenlő Bánásmód Hatóság márciusi ügyfélfogadás
2018 03.02

Egyenlő Bánásmód Hatóság márciusi ügyfélfogadás

Forduljon az Egyenlő Bánásmód Hatóság Hajdú-Bihar megyei ügyfélszolgálatához, ha neme, életkora, bőrszíne vagy nemzetisége, vagyoni helyzete, egészségi állapota, szexuális irányultsága, nemi identitása, faji hovatartozása vallási, vagy világnézeti meggyőződése, politikai vagy más véleménye, anyanyelve, fogyatékossága, családi állapota, anyasága vagy apasága, vagy egyéb tulajdonsága miatt hátrányos megkülönböztetés éri! Az Egyenlő Bánásmód Hatóság feladata a diszkriminációval okozott jogsértések kivizsgálása és megszüntetése.

Lomtalanítás 2018
2018 02.28

Lomtalanítás 2018

LOMTALANÍTÁS Tisztelt Mikepércsi Polgárok! A Debreceni Hulladék Közszolgáltató lomtalanítást tart településünkön 2018. március 12-én 7.00-tól. A hulladékok kihelyezésének időpontja: a lomtalanítási napon, legkésőbb reggel 7.00-ig, de inkább előző este. Kihelyezhető hulladékok: az ingatlannál keletkező olyan szilárd hulladékok, amelyek nem helyezhetőek el a tároló edényzetben, a rendszeres hulladékszállítás alkalmával nem szállíthatók el (pl. bútor, nagyobb kartondobozok, rongy bezsákolva). NEM tartozik a lomtalanítás alkalmával kihelyezhető

  Képzőművészeti Alkotókör márciusi foglalkozása
2018 02.28

Képzőművészeti Alkotókör márciusi foglalkozása

helyszín: Wass Albert Közösségi Ház ( Petőfi u. 67.) időpont: március 03. szombat 10.00 - 12.00 óra között témája: relaxációs rajz és selyem mandala festés A foglalkozásokat Nagy Ildikó Gabriella képzőművész tartja. Az ingyenes foglalkozásokon igény szerint lehetőség lesz egyéb technikák elsajátítására is: olaj, akril, pasztell, aquarell, grafika

Pályázatok


pafi.hu - PÁLYÁZATFIGYELŐ

A pályázat elkészítésében segítséget kérhet az MTT Kft-től: 20/9919391

Belépés/Regisztráció Belépés/Regisztráció
Kiadványaink Kiadványaink
Időjárás Időjárás
Online Pércsi TV Online Pércsi TV
Virtuális séta Virtuális séta
Virtuális séta