Aktuális Híreink

Tájékoztatás szelektív hulladékok elszállításáról
2018 04.20

Tájékoztatás szelektív hulladékok elszállításáról

Tájékoztatás a szelektív hulladékok elszállításáról Tisztelt Mikepércsi Polgárok! A szelektív hulladékgyűjtés háztól történő elszállítása minden hónap utolsó hétfő és kedd délelőttjén történik. Mivel két nap a begyűjtés, így azt a hetet kell figyelembe venni, amikor egy hétre esik a két nap. Április hónapban 23-a és 24-e a begyűjtési napok dátuma. Kérem a Tisztelt Mikepércsi Polgárokat, hogy a keletkezett szelektív hulladékokat az arra kijelölt zsákokban az elszállítási napokon helyezzék ki az ingatlanok elé. Együttműködésüket köszönjük!

Tájékoztatás a Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadásáról
2018 04.20

Tájékoztatás a Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadásáról

Kedves Mikepércsi Polgárok!Tájékoztatom Önöket, hogy a Polgármesteri Hivatal 2018. április 21-én (szombaton) zárva tart. Megértésüket köszönjük! dr. Vántus Tamás jegyző

Nosztalgia Véradás Mikepércsen!
2018 04.19

Nosztalgia Véradás Mikepércsen!

Ajándékozzon vért április 20-án a Kató Iskolában (Szabadság tér 4.) 9.00-12.00 között retró hangulatban, hogy legyen egy élménye a régi, közösségi véradásokról! Járuljon hozzá ön is a tavaszi vérkészlet gyarapításához! Sör és virsli menüvel várjuk a véradókat!

Költészet napi „Vers-virág” ültetés
2018 04.17

Költészet napi „Vers-virág” ültetés

Magyarországon 1964 óta, József Attila születésnapján ünnepeljük a Költészet napját. Ehhez a jeles naphoz, április 11-éhez kötődően, az óvodáinkban is „versbarangoló-napokat” szerveztünk. Az idei évben már nem csak József Attila verseiben barangoltunk, hanem nagyon sok költő nyomába szegődve, a klasszikus és kortárs irodalomban kutatva, elsősorban a tavaszváró, tavaszról szóló verseket kerestük. „Tavaszleső címmel”, mind a hat gyermekcsoportunkban közös rímfaragásra, versírásra is hívtuk a kedves szülőket, gyerekeket. A gondosan faragott, elkészült műveket, április 11 –én, Mikepércs

Rákóczi-emlékfák településeinek IV. országos találkozója Sajósenyén
2018 04.17

Rákóczi-emlékfák településeinek IV. országos találkozója Sajósenyén

Idén tavasszal már a negyedik helyszínéhez ért a Rákóczi-emlékfák településeinek országos találkozója, ami Sajósenye volt. Köszönjük a meghívást és a vendéglátást Takács István polgármester úrnak. További fényképek megtekinthetőek a galériában.

Bababörze - Április hónapban
2018 04.11

Bababörze - Április hónapban

Kedves Mikepércsi Szülők! Újra Bababörze kerül megrendezésre Április 14-én 9.00-12.00 óráig. Helyszín: Kató iskola (Szabadság tér 4.) Lehetőség lesz a babaholmik és gyermekruhák egymás közötti cseréjére és eladására. Az eseményre a jelentkezés aznap a helyszínen történik. Szeretettel várunk mindenkit!

Pályázatok


pafi.hu - PÁLYÁZATFIGYELŐ

A pályázat elkészítésében segítséget kérhet az MTT Kft-től: 20/9919391

Belépés/Regisztráció Belépés/Regisztráció
Kiadványaink Kiadványaink
Időjárás Időjárás
Online Pércsi TV Online Pércsi TV
Virtuális séta Virtuális séta
Virtuális séta