Aktuális Híreink

Katonai toborzás
2018 01.16

Katonai toborzás

Népszerű a katonai pálya megyénkben Az elmúlt évben megyénkből több mint 430 fő létesített szerződés vagy tartalékos jogviszonyt a Magyar Honvédséggel. A sereg az idei évben is többféle szolgálatformával várja a katonaság iránt érdeklődőket. Hosszú évtizedekre visszamenőleg igaz az a megállapítás, hogy a hajdúság mindig is sok katonát adott a hazának, legyen szó akár a világháborúk időszakáról, akár napjainkról. Jó példa erre a tavalyi év is, hiszen ahogy a számok mutatják, népszerű volt a katonai szolgálat vállalása térségünkben. Ennek okairól Nagy Zoltán alezredessel,

Karácsonyi Kék Vödör akció
2018 01.15

Karácsonyi Kék Vödör akció

A Dorkász Szolgálat Kék Vödör tartósélelmiszer gyűjtéséhez csatlakozott Önkormányzatunk is. Az intézményeinken túl több helyi üzlet is részt vett a megmozdulásban, ami során közel 30 darab vödröt sikerült megtöltenünk élelmiszerekkel, és azon túl a segítőkész emberek figyelmével és szeretetével. Köszönjük a részt vevő üzletek együttműködését és a támogatók jó szándékát. Az üzletek közül a legtöbb élelmiszer-adomány a ReálPont üzletben gyűlt össze. Köszönjük Magyar Sándornénak és vásárlóinak!További fotók megtekinthetőek a galériában.

Zenebölcsi: januári foglalkozás
2018 01.15

Zenebölcsi: januári foglalkozás

Zenebölcsi Kedves Anyukák! Kedves Apukák! Január 16-án 17.00-kor zenés foglalkozásra hív és vár minden 0-3 éves korú babát szüleikkel együtt Dudás Gyöngyike, a mikepércsi Napsugár Bölcsőde vezetője, valamint az intézmény dolgozói. Helyszín: Wass Albert Közösségi Ház (4271 Mikepércs, Petőfi utca 67.) Sok szeretettel várunk mindenkit! A részvétel ingyenes!

I. Szilveszteri Batyus Bálunk
2018 01.10

I. Szilveszteri Batyus Bálunk

Közösen búcsúztattunk az óévet és köszöntöttük a 2018-as új évet.További képek megtekinthetőek a galériában.

  Mikepércs Községi Önkormányzat képviselő-testületének közmeghallgatással egybekötött képviselő-testületi ülése
2018 01.10

Mikepércs Községi Önkormányzat képviselő-testületének közmeghallgatással egybekötött képviselő-testületi ülése

December 22-én Mikepércs Községi Önkormányzat képviselő-testülete közmeghallgatással egybekötött képviselő-testületi ülést tartott, amelyen elfogadásra került a településarculati kézikönyv és a településképi rendelet.

Budai Imre az új elnöke az Őszidő Nyugdíjas Klubnak
2018 01.09

Budai Imre az új elnöke az Őszidő Nyugdíjas Klubnak

Családias hangulatban zajlott az Őszidő Nyugdíjas Klub évzáró eseménye, ahol a klub éves rendezvényeinek ismertetésén és a névnapi köszöntéseken túl egy fontos döntés is született, egyhangúlag megválasztották a klub új elnökét, Budai Imre személyében, a lemondott Veszelovszkiné Albert Erzsébet helyére.Tímár Zoltán polgármester úr a rendezvényen megköszönte a lemondott elnök eddigi munkáját, valamint sok sikert kívánt Budai Imre elnök úrnak, akit biztosított az önkormányzat támogatásáról.További képek megtekinthetők a galériában.

Pályázatok


pafi.hu - PÁLYÁZATFIGYELŐ

A pályázat elkészítésében segítséget kérhet az MTT Kft-től: 20/9919391

Belépés/Regisztráció Belépés/Regisztráció
Kiadványaink Kiadványaink
Időjárás Időjárás
Online Pércsi TV Online Pércsi TV
Virtuális séta Virtuális séta
Virtuális séta