Aktuális Híreink

Májusfa a Főtéren - Felállítottuk községünk májusfáját.
2018 05.02

Májusfa a Főtéren - Felállítottuk községünk májusfáját.

Májusfa a FőtérenFelállítottuk községünk májusfáját.Melyre várjuk polgáraink szalagokra írt üzeneteit és kívánságait!Mi már feltettük a gyerekek (bölcsi, ovi,suli) és a dolgozóink által megírt szalagokat!Most önökön a sor!

Bölcsőde Bál 2018
2018 04.25

Bölcsőde Bál 2018

Április 21-én este 7 órakor megrendezésre került a 2. Bölcsi bál a Kultúrházban. A rendezvényt megnyitotta Tímár Zoltán polgármester úr és Dudás Gyöngyike bölcsődevezető asszony.Fellépők:- Valcer táncstúdió táncosai- Dalma tánccsoport- Szépasszonyok- Mikepércsi legényekTovábbi fényképek megtekinthetőek a galériában.

Várkonyi Anikó est. Verses-zenés megemlékezés a mikepércsi kötődésű költőnőre.
2018 04.23

Várkonyi Anikó est. Verses-zenés megemlékezés a mikepércsi kötődésű költőnőre.

Várkonyi Anikó est. Verses-zenés megemlékezés a mikepércsi kötődésű költőnőre. Időpont: 2018. április 28., 15.00 óraHelyszín: Wass Albert Kultúrház

Újabb tartalékos katonák kötöttek szerződést a Magyar Honvédséggel
2018 04.23

Újabb tartalékos katonák kötöttek szerződést a Magyar Honvédséggel

Egyre több tartalékos katona szolgál a megyében Újabb tartalékos katonák kötöttek szerződést a Magyar Honvédséggel 2018. április 18-án Berettyóújfaluban. Az eseményen Hajdú-Bihar megye 250. területvédelmi tartalékos katonáját is köszöntötték.Ahogy arról már több fórumon lehetett hallani, a Magyar Honvédség 2017-ben megújította tartalékos rendszerét, melynek révén létrejött az önkéntes területvédelmi tartalékos szolgálati forma. A munka vagy tanulás mellett is vállalható, azokkal jól összeegyeztethető katonai szolgálatformával a honvédség célja, hogy ne legyen olyan járás az or

Zenebölcsi: áprilisi foglalkozás
2018 04.21

Zenebölcsi: áprilisi foglalkozás

Kedves Anyukák! Kedves Apukák! Április 24-én 17.00-kor zenés foglalkozásra hív és vár minden 0-3 éves korú babát szüleikkel együtt Dudás Gyöngyike, a mikepércsi Napsugár Bölcsőde vezetője, valamint az intézmény dolgozói.Helyszín: Napsugár Bölcsőde (4271 Mikepércs, Tisza I. u. 12..) Sok szeretettel várunk mindenkit!A részvétel ingyenes!

Tájékoztatás szelektív hulladékok elszállításáról
2018 04.20

Tájékoztatás szelektív hulladékok elszállításáról

Tájékoztatás a szelektív hulladékok elszállításáról Tisztelt Mikepércsi Polgárok! A szelektív hulladékgyűjtés háztól történő elszállítása minden hónap utolsó hétfő és kedd délelőttjén történik. Mivel két nap a begyűjtés, így azt a hetet kell figyelembe venni, amikor egy hétre esik a két nap. Április hónapban 23-a és 24-e a begyűjtési napok dátuma. Kérem a Tisztelt Mikepércsi Polgárokat, hogy a keletkezett szelektív hulladékokat az arra kijelölt zsákokban az elszállítási napokon helyezzék ki az ingatlanok elé. Együttműködésüket köszönjük!

Pályázatok


pafi.hu - PÁLYÁZATFIGYELŐ

A pályázat elkészítésében segítséget kérhet az MTT Kft-től: 20/9919391

Belépés/Regisztráció Belépés/Regisztráció
Kiadványaink Kiadványaink
Időjárás Időjárás
Online Pércsi TV Online Pércsi TV
Virtuális séta Virtuális séta
Virtuális séta